Hoi! Mijn naam is Els, een hardwerkende mama van 2 prachtige jongens. Ik ben altijd bezig en houd van uitdagingen en nieuwigheden!

In mijn volledige carrière ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de horeca of voeding sector. Het klopt dan ook wat mensen zeggen dat wanneer je eenmaal voor de horeca valt je niet meer uit wilt. Persoonlijk ben ik erg gepassioneerd in het versnijden en het bereiden van voeding, het bedienen en content stellen van klanten.
Waarom heb ik gekozen voor een foodbar met gezonde voeding en dranken?

Iedereen heeft het druk !!! Geen tijd meer om nog gezond te koken ,alles moet snel gaan. En om dan toch nog onze nodige rust, kwaliteit met de kids of hobby’s te kunnen waar maken willen we vaak een snelle hap!!! Jammer genoeg zijn deze vaak erg ongezond.  Vandaar dat ik hier een oplossing breng door gezonde voeding aan te bieden. Ikzelf heb ook geen model figuur. (Moet dat ? Nee!!)

 

In mijn super drukke agenda heb ik meestal ook geen tijd om alle nodige vitamines te bereiden, heel vaak wordt het een rappe maaltijd. Daarom verkies ik om voor jullie een gezond drankje en maaltijd te bereiden. Die je ofwel meeneemt naar school, werk of  thuis. Natuurlijk kun je die ook ter plaatse opeten of drinken. Dagdagelijkse vitamines lachen je toe 😉

Yummy's - logo final -png